WET N WILD

Jag vill bara tipsa er lite snabbt om en av mina favorit-drugstore paletter! Den är inte ny men den är relativt ny för mig (har haft den i 1-2 månader) och hittills så gillar jag den verkligen. Skuggorna är pigmenterade och funkar både till vardags och fest. Ett grymt budgetalternativ för dig som inte vill spendera flera hundra kronor på en ögonskuggspalett.


MINI REVIEW
Info: Wet n Wild Coloricon Eyeshsdow Palette i färgen Comfort Zone

89 SEK hos www.eleven.se

Kommer i ytterligare 3 olika färger. (Möjligtvis fler men det var dom jag hittade.)


Plus: Pigmenterade skuggor som känns mjuka, samt en härlig variation av färger. Simpel design och jag gillar att det är ingraverat i skuggorna vart dom ska placeras på ögonlocket. Det gör det hela betydligt enklare ifall man är nybörjare eller inte riktigt vet hur man ska använda alla färgerna. Otroligt bra pris och lätt att få tag på. Ett av de bättre drugstore alternativen.


Minus: Skuggornas hållbarhet är lite sisådär och efter ett par timmar är skuggan väldigt utsuddad och nästintill borta på ögonlocket. Förpackningen känns väldigt plastig och lätt att ha sönder men å andra sidan är det ingen big deal med tanke på priset.

...Överlag en väldigt bra palett som jag rekommenderar! Även om jag föredrar mina high end produkter så tycker jag absolut att denna palett är värd att testa och jag blev förvånad över dess kvalité!


BETYG: C+ i förhållande till drugstore-paletter och ett D i förhållande till både high end och drugstore.
Slutbetyg: D+


♡Kom ihåg att jag är ganska hård när jag sätter betyg bara för att jag har prövat så otroligt många olika märken, formulas och produkter. Så skulle jag sätta höga betyg på allting som jag tycker är bra eller till och med väldigt bra så skulle det inte finnas något utrymme kvar i betygskalan för dom där produkterna som verkligen är nånting extra. Så jag vill inte att ni ser till exempel ett D+ som att produkten är sisådär - utan allt över F är BRA. Så tro inte att den bara är okej för att den inte fick A+! Det är fortfarande en grym produkt - särskilt inom sin prisklass! ♡


Rad 1

Neutrala färger som passar bäst till vardags.


Rad 2

Lite mer smoky och dramatiska färger. Passar utmärkt till fest eller annan kvällsmakeup.


☆Rad 1 och 2 ihop. Totalt 8 stycken skuggor.☆

Gillar

Kommentarer