Vilken är min favorit bland årets halloween-sminkningar?

Happy Halloween!🎃
Har ni varit på nån halloweenfest i helgen? Isåfall, kommentera gärna vad ni klädde ut er till!

Som vanligt har det ju skapats en hel del läskiga, kreativa och häftiga halloween-sminkningar på youtube och instagram - och jag är alltid så imponerad över hur mycket talang det finns inom det här området.
Jag har så himla många favoriter!
Men, igår när jag var inne på youtube och scrollade bland alla videos så stötte jag på en tutorial inför halloween som jag verkligen blev fascinerad av.
Youtubern som har gjort videon heter ”dope2111”.
Det är ingenting läskigt (vilket kan vara trevligt för ombytes skull!) utan hon har återskapat en BRATZ-docka! Alla ni som är i min ålder (jag är 21, fyller 22 nu i december) vet nog vad BRATZ är för nånting. Jag var helt besatt av dessa dockor och ägde hur många som helst inklusive alla tillbehör när jag var liten, haha.

Hursomhelst, anledningen till att jag fastnade så för just den här videon (det finns ju tusentals liknande videos) är nog för att hon har lyckats så extremt bra, såpass att jag först trodde att det var en animerad bild och inte en riktig människa! Hon ser verkligen ut som en Bratz-docka på alla sätt och vis - varenda detalj är perfekt. Alltifrån håret till färgerna till ansiktsformen till 3D effekter etc. Jag har personligen aldrig sett någon som har fått det att se så sinnesjukt realistiskt ut!
Sen så tycker jag att det är kul med en halloween-look där man faktiskt inte behöver massvis med specialsmink, vilket underlättar för dig som vill återskapa den här sminkningen!

Men, alla ni som själva vuxit upp med BRATZ -
Vad tycker ni?
😍

Gillar

Kommentarer