Urban Decay Naked Flushed

Hej! Jag hade egentligen tänkt visa vad jag köpt ifrån MAC, men då jag bara har kunnat fota 3 av produkterna (eftersom jag beställde 3 läppstift ifrån USA innan dom släpptes här i Sverige), så skulle jag behöva infoga Google bilder på resterande produkter - vilket jag helst vill undvika.
Och eftersom att jag ändå kommer få grejerna förhoppningsvis (!) nån gång under nästa vecka så kan jag lika gärna vänta tills jag kan fota alltihop på en och samma gång!😃


Efter att jag började blogga här igen för 1-2 månader sen så har jag verkligen försökt att bara använda mina egna bilder, för det känns mer äkta för er läsare. Jag värdesätter det otroligt högt. Därför vill jag undvika google-bilder i den mån jag kan (dock måste jag använda lånade bilder ibland men då står det alltid över bilden att den inte tillhör mig).


..Men istället har jag ett annat superexalterande inlägg åt er idag!


För 1-2 veckor sen beställde jag hem 2 stycken blush/highlighter/bronzer paletter ifrån Urban Decay! Jag är otroligt irriterad på mig själv att jag inte har köpt dessa tidigare. Jag har ändå shoppat Urban Decay produkter sen långt innan dom kom till Sverige, men av nån anledning har jag aldrig tagit mig tid att testa dom!INFO:
305 SEK ordinarie pris.
Är du KICKSmedlem och handlar via deras onlineshop så får du 15% fram tills den 11e Augusti. Reapriset ligger då på 259,25 SEK.

Urban Decay Naked Flushed Palettes består av en bronzer, en highlighter och en rouge. Dom kommer i 4 olika utföranden. Originalet (Naked) är den mest universella, sen finns det en för oss som är väldigt ljusa - samt 2 till som passar extra bra för lite mörkare hudtoner.

Här är en direktlänk till produkten:
http://m.kicks.se/urban-decay/makeup/bas/rouge-c11...


♡MINI REVIEW♡
Jag ÄLSKAR denna trio! Bronzern, highlightern & rougen är otroligt pigmenterade och mjuka, vilket gör att dom är superenkla att jobba med.
Paletten är liten och kompakt vilket gör den idealisk om du är på resande fot eller att bara ha i handväskan för touch-ups!
Enda minuset är att jag personligen finner rougerna lite tråkiga. Men för mig var bronzern och highlightern ändå viktigast - och ni får komma ihåg att det är MIN åsikt. Det är en smaksak helt enkelt!
BETYG: 4/5

Naked & Native


Native


Naked 


PSST! Jag har inte glömt bort Urban Decay Naked Smoky - inlägget kommer upp i början av nästa vecka!😃​ Xx 

Gillar

Kommentarer

pardisb
pardisb,
Hej! Har precis dragit igång en "Veckans blogg"-tävling, reglerna är superenkla!
Var gärna med och delta, kanske är det DU som vinner? 😊
Kram
nouw.com/pardisb