Too Faced Love Flush Blush

Följ mig instagram för sneakpeaks och en del exklusiva bilder som aldrig når bloggen!🙊 @letstalkbeauty.sanna

Hej! Egentligen skulle det här inlägget kommit upp för några dagar sen men saker kom emellan och jag ville verkligen få upp min 'monthly favorites' innan det känns för sent! Men nu är allt som det ska.

Här är mina Too Faced Love Flush Blushes! Jag älskar dom här rougerna! Dom är pigmenterade, enkla att applicera och framförallt så är dom i stort sett matta - förutom lite skimmer i några av dom men det är inget man märker av när man väl applicerar dom! Jag tycker att det kan vara uppfriskande med rouger som är matta då jag ibland kan känna att en skimrig rouge är för mycket vid vissa tillfällen, och det är ju lite därför man har en highlighter - för att få det där glow:et! Men såklart älskar jag ju rouger som har skimmer och allt vad det innebär också, men jag gillar att mixa upp det ibland med en mer matt rouge!😊 Jag tycker också att det är supersött att förpackningen matchar varje färg. Så man ser direkt via förpackningen vilken färg det är - vilket är både gulligt och praktiskt! Sen är själva förpackningen i sig så sinnesjukt adorable!😍

Jag köpte mina ifrån England i början av sommaren, men dom borde finnas på svenska Sephora eller andra butiker/webshoppar som säljer Too Faced!

Pris skulle jag uppskatta mellan 200-300 SEK!

Justify my love - Love Hangover - Your love is king

Gillar

Kommentarer