tisdagstips!

Hej på er! 

Det är ju tisdag - Vilket betyder ännu ett tisdagstips! 

Tycker du att det är svårt att få en jämn foundation? använder du gärna fingrarna för att ingen borste riktigt gör som du vill? får du små sträck i hela ansiktet av stråna från borsten? 

Då ska du testa en beautyblender! 
Sen jag började använda min beautyblender så är jag hooked med stort H. Först och främst känns den så skön på huden eftersom att den har inga strån som river sönder ditt ansikte och tack vare att den är fuktig känns den ännu mjukare när du applicerar din foundation! Dessutom är den ingen foundationtjuv som de flesta borstar är. Och tack vare att den är blöt suger den nästan inte upp någon foundation alls, vilket är ett stort plus. Dessutom är den mer hygienisk än en borste och samlar inte på sig så mycket bakterier. 

 Du kramar bara den under vattenkranen så att du känner att den blir större. Sen avslutar du med att krama ur allt vatten innan du använder den. 

Jag köpte min beautyblender ifrån www.beautybay.com , dom är verkligen superenkla att beställa ifrån. Jag tror inte dom finns i Sverige, jag är inte hundra men jag har inte sett nån. Jag skrev ju en hel guide om internetshopping så om du bara scrollar ner några inlägg hittar du nog på det och där skrev jag allt du behöver veta när du handlar från bland annat Beautybay.com! Men lite kort kan jag bara säga att det är ingen frakt hos beautybay.com och inga extra kostnader! Du kan till och med välja att se priserna i svenska kronor om du väljer SEK istället för £ (pund)! Du lägger det du vill ha i varukorgen, går till checkout, betalar med ett betalkort (är du under 18 så fråga en förälder. Sidan är helt säker) sen godkänner du allt och vips så är ordern skickad! Sen tar det 5-7 dagar innan paketet kommer, jag har väntat upp till 2 veckor ibland så bli inte orolig om du inte fått det inom 5-7 dagar. Men generellt sett är dom snabba! Går det längre tid än 14 dagar så kan du alltid kontakta kundservice, dom är supertrevliga. Jag vet att vissa produkter inte får levereras via flygpost så då skickar dom paketet med båt och då kan det ta några extra dagar. Men det är inga extra kostnader eller nånting sånt! Det är som att beställa från en svensk Webbshop, enda skillnaden är att du måste betala med kort och att leveransen kan ta lite längre tid. Jag har beställt därifrån massor med gånger! 

Iallafall, tillbaka till beautyblendern. Den finns som sagt på www.beautybay.com och kostar 191 kr. När jag köpte så kostade den ca 260kr och då ingick även en rengöring men det paketet verkar inte finnas nu. Men det finns massor av varianter, det finns 2 beautyblender för 311kr, sen finns det med en annan rengöring än den jag har för 311kr, sen finns det rengöring separat för 167kr och den rengöring jag använder kostar 175kr (har ingen aning om hur mitt kunde bli billigare än den andra med rengöring men jag har för mig att min hette nånting med travel så förmodligen fick jag lite mindre rengöring än en full-size) men det finns massor att välja på! Här är en direktlänk: 

http://www.beautybay.com/_/N-?Ntk=All&Ntt=beautybl... 

(om länken inte fungerar kopiera den bara isåfall för Nattstad krånglar lite med sina länkar..) 

Beautyblender 191kr 

Jag rekommenderar verkligen beautyblendern men om du tycker att den är alldeles för dyr kan du testa Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Den finns hos www.craycray.se för 89kr. Den har en annan form än beautyblendern men ska också spolas under vatten. 

Real techniques Miracle Complexion Sponge  89kr 

Jag föredrar beautyblender men om man vill testa på och se om man gillar tekniken så kan real techniques vara ett bra alternativ innan man ger sig på beautyblender eftersom att det skiljer ca 100 kr i pris. å andra sidan, om man vet att man kommer att gilla beautyblendern så kan det ju vara onödigt att först köpa den från real techniques för att sen iallafall köpa beautyblendern. Men det där är en smaksak och du kan ju alltid söka på till exempel youtube för det finns många videos där man jämför dessa två så då kan det ju vara lättare att veta vilken du ska välja! 

OBS! Kom ihåg att endast köpa dessa (särskilt beautyblender) via riktiga återförsäljare, alltså inte Tradera osv. Jag köpte en så kallad "beautyblender" på tradera och den var givetvis fake. Nu kostade den bara 36 kr så jag misstänkte när jag köpte den att den var fake men jag tänkte att det kunde vara bra att ha ändå - men det finns dom som säljer för fullt pris och det finns mängder med kopior, så ska du köpa, köp från en "riktig" sida! 

Det var allt jag hade att bjuda på just nu! Vi hörs! /Sanna 💋

Gillar

Kommentarer