TÄNK OM...? Helikoptrar, mordgåtor, JFK, Kurt Cobain, kriminalare, bota ångest och prata med djur...


Om jag inte hette X skulle jag heta:
Några favoriter är Ella, Wilma, Nora, Savannah, Alexia eller Lexie.

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag välja:
Jag spelar ju redan piano så det vore tråkigt att välja det även om jag inte skulle tacka nej till att bli världens pianoproffs, men då vill jag hellre kunna spela 2 instrument - så det blir nog gitarr faktiskt! Eller saxofon kanske...?

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag skapa:
jag skulle skapa ett plagg som gör att när man tar på sig det här plagget så ser man automatiskt svinsnygg ut - oavsett om man känner sig ful, uppblåst eller allmänt oproportionerlig den dagen. Ett plagg man alltid kan lita på oavsett vad & som samtidigt sitter jätteskönt!

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag välja:
Det finns faktiskt väldigt många dagar som jag skulle vilja uppleva igen - men en specifik dag (eller egentligen en hel vecka) är nog när jag, mamma, pappa, mormor & morfar hyrde en stuga på Åland i en veckas tid. Min familj brukade fram tills typ 2012 spendera alltifrån några dagar till en vecka på Åland varje sommar men då vanligtvis inne i Mariehamn eftersom vi alltid gått på Rockoff festivalen. Men nu bodde vi i en stuga i Käringsund som ligger lite utanför Mariehamn. Det regnade hela veckan så vi satt mest inne och spelade kort och umgicks. Sen var jag, mamma och pappa ut med en hyrbåt en av dagarna och försökte fiska - vilket gick sådär - men det var en av de bästa dagarna i mitt liv! Där och då tyckte vi att det var jättetrist med allt regn och vi alla var ganska trötta på varandra minns jag, men idag är det ett av mina absolut bästa minnen! Eftersom mormor gick bort 2012 så är jag så himla glad att vi gjorde detta tillsammans. Jag skulle göra allt för att få träffa henne igen om så bara för en dag.

Om jag fick byta ansikte med en kändis (välj max 3 personer) skulle jag byta med:
Den är svår. Jag tänker rent spontant på följande:
1. Gigi Hadid


2. Kerry Washington


3. Bianca Ingrosso


Om jag fick äta middag med en offentlig person - levande eller död - vem/vilka skulle det vara? Välj max 3 personer/band:
Den här är också så himla svår! Men, om jag väljer dom tre första som dyker upp så blir det nog...
1. JFK - han är en sån himla intressant människa och jag skulle vilja höra om hans relation till Marilyn Monroe, och reda ut hans mord en gång för alla - eftersom att jag personligen tror att Oswald är oskyldig. Det finns flera videos om detta, jag länkar min favorit i slutet av inlägget!
2. Kurt Cobain - ännu en mordgåta..
jag skulle vilja fråga vad som egentligen hände. Jag tror personligen att Courtney Love lejde någon att mörda honom, och jag vill höra om det är sant. Det finns även här en väldigt intressant youtube video (av samma tjej) där den här teorin beskrivs mer i detalj, och efter att ha sett den videon så är det väldigt svårt att tro att Courtney är oskyldig!
3. Beyoncé - behöver jag ens utveckla? Queen B.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag byta till:
För mig så finns det så himla många potentiella drömyrken! Men här kommer några: psykolog, beteendevetare, kriminalare, tillsyn av luftfart, läkare eller något inom smink - om jag nu fick välja helt fritt! Vem vet vad som kan hända ifall man tillåter sig själv att drömma?💭

Om jag hade en superkraft skulle det vara:
Att kunna bota smärta, sorg, ångest och depression! Tänk va mycket gott man skulle kunna göra i världen med en sån superkraft?!
Sen så skulle jag utan tvekan vilja kunna prata med djur!🐶

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag:
Stockholm eller New York kanske!🌇
Jag hade tänkt säga L.A men eftersom det är för resten av livet så är det nog ingen bra idé eftersom Los Angeles kommer att ligga under vattenytan inom de närmsta 100 åren enligt forskarna! Men, jag skulle dock inte ha något emot att besöka L.A tillfälligt eller bo där i ett, kanske två år - men inte för resten av livet! Då måste jag ändå säga att Stockholm ligger högst upp på listan för vart jag skulle vilja bosätta mig på heltid!

Om du fick välja mellan att vara garanterad 100 000 kr eller ha en 50% chans på 1 000 000 kr vad skulle du välja?
Jag skulle välja att med all säkerhet få hundratusen istället för en chans 50% på en miljon! Girighet är din värsta fiende.


Kendall Rae's video om JFK mordet.
Sjukt sevärd!
👇🏼


Kendall Rae's video om Kurt Cobain
👇🏼

Gillar

Kommentarer