STILA EYES ARE THE WINDOW

Stila kom med sina 20års-jubileumskollektion för ett tag sen, kommer inte riktigt ihåg när men kring slutet av sommaren har jag för mig.Kollektionen heter Eyes Are The Window och består av 4 olika ögonskuggspaletter och nya läppglans. Jag köpte aldrig någon för att recensionerna inte var så bra, men sen såg jag Swatches nyligen från en tjej vars kanal heter Allurabeauty och hon gör jätte bra swatch-videos och oftast brukar nästan alla paletter sakna lite pigment när man använder borste, men när hon visade dessa paletter så var pigmentationen hur rik som helst och det var en av de bättre Swatches jag sett, till och med bättre än vissa urban decay osv. Så ännu en gång fick jag bevisat att youtube-världen inte alltid har rätt när dom gör sina recensioner. Sen tycker jag att det kan vara ganska bra när dom inte är FÖR pigmenterade för det är mycket lättare att ha kontroll då.Jag tycker alla 4 är superfina men jag fastnade för The Soul. Dom heter The Body, The Soul, The Mind och The Spirit.
The Mind är en helt matt palett.
Jag såg The Soul i en makeup-tutorial och bara kände att den där måste jag ha! Paketeringen är to die for och vad folk än säger så tycker jag alltid swatches är där man ser bäst och har fakta, allt annat är bara åsikter. Jag köpte ju nästan inte min Dior-highlight på grund av folks åsikter och nu är det min bästa highlight jag har och jag köpte till och med en backup.Du får 12 skuggor och den kostar bara 350 SEK hos www.beautybay.com
Det är verkligen en bra deal för 12 kvalitets-skuggor! Den finns även hos www.craycray.se men där kostar den 599 SEK + frakt medan beautybay har fri frakt och mycket bättre pris! Plus att Craycray bara har 2 stycken: The Spirit och The Body.Jag postar bilder och lägger upp videon där hon visar alla paletterna + swatches!


The soul


Här ser ni den fina paketeringen och jag tror att det är The Mind sim är öppen på bilden till vänster.

/Sanna 💋 ​

Gillar

Kommentarer