Smink explosion

Hej mina pärlor!
Hur mår ni? Har nån av er ångest inför hösten eller är ni bara pepp på allt som hösten innebär?
Jag älskar hösten, men det finns ändå en liten del av mig som inte är beredd att släppa taget om sommaren. Det känns lite som att sommaren aldrig riktigt tog fart och att, åtminstone jag, aldrig fick nån riktig 'sommarfeeling' i år.
Är det fler som känner likadant?

Tanken var att jag skulle uppdatera massvis den här veckan och börja bocka av den enormt långa listan av inlägg som jag vill få upp (bland annat recensionerna av Guerlain produkterna, sen har jag alltifrån Colourpop, Charlotte Tilbury till Kylie Cosmetics och Morphe x Jaclyn Hill som jag redan fotat, och sen väntar jag på att fota lite nya produkter som inte kommit än. + att jag har en del andra inlägg planerade också som inte är produktrecensioner eller swatches! Så det finns en hel drös med kommande inlägg)

..men jag har åkt på bakteriell bihåleinflammation + infektion i käkhålan + infektion i övre och nedre vänster tandrad så jag har precis fått antibiotika utskrivet i en grymt hög dos som jag ska äta i 10-14 dagar.
Så förutom att jag inte mår särskilt bra på grund av infektionerna så tillför även detta en helvetisk smärta (i tänderna framförallt) och alla ni som haft riktig intensiv tandvärk vet hur sinnesjukt ont det gör!
Hela min vänstra kind är helt uppsvullen.
Så jag lever just nu på starka smärtmediciner, antibiotika och sängvila.

Så, därför gick mina bloggplaner helt i kras.

Men det finns inte så mycket att göra mer än att fokusera på att bli frisk och jag lovar att uppdatera så fort jag orkar och kan!

Iallafall, jag ville dock verkligen få upp ett inlägg och förklara läget, men i samma veva såg jag att min instagram har kopplats ifrån bloggen av nån anledning (den är i vanliga fall länkad i sidomenyn) och man måste återkoppla den ifrån en dator, men jag bloggar alltid ifrån min mobil, så tills jag hunnit fixa det så tänkte jag länka min instagram här istället!
Så om ni vill se massvis med sminkbilder som jag inte postat här på bloggen så in och följ instagram.com/letstalkbeautyx

Xx

Gillar

Kommentarer