SEPHORA ÖPPNAR I....?

Hej mina fina solstrålar!🌻

Jag har några helt AMAZING nyheter till alla er Uppsalabor & ni som bor i närheten av Uppsala:
SEPHORA öppnar i Forumgallerian i augusti!!🎉

Jag hör ju själv hemma i Uppland så jag höll på att flippa ur när jag fick höra detta! Bara känslan av att ha en Sephora butik 30 min bort är ju lite av en dröm för alla oss makeup-junkies. Det är ju så att när man väl börjat köpa märken som säljs på Sephora så är det nästintill omöjligt att använda nånting annat. Därför köper jag ju majoriteten av mitt smink ifrån England och USA, men att äntligen ha en fysisk butik där man kan testa produkterna innan man köper dom är guld värt.
Sen är det ju alltid billigare att handla ifrån Sverige. (pga moms, import & valutor m.m som oftast tillkommer vid internetshopping ifrån andra länder.)


Vi får verkligen hålla tummarna att Sephora väljer att slå upp dörrarna på fler ställen än bara Uppsala det närmsta året och att dom förhoppningsvis snart startar en svensk webbshop - det vore verkligen på tiden!
Det är ändå 2017, det känns inte acceptabelt att inte hela landet har tillgång till märken som Kat von d, Nars, Too Faced, Becca, Marc Jacobs osv. Det borde vara en självklarhet idag!🛍
Men detta är iallafall ett steg i rätt riktning och så får vi helt enkelt hoppas att dom fortsätter utöka den franska kedjan i Sverige!💄

Gillar

Kommentarer