red lips black heart

En av julens kommande nyheter är från L'Oréal Paris julkollektion: Pure Reds Exclusive.Denna kollektion består av matta läppstift och glansiga nagellack skapade av deras talespersoner. I Sverige släpps 3 olika läppstift som alla går i rött och tillhörande nagellack.
Personerna bakom läppstiften är Blake Lively, Doutzen Kroes och Jennifer Lopez.


DOUTZEN KROES

Här ser vi orangea toner i både läppstiftet och nagellacket. Det är en ganska stark röd/orange färg så har man de klassiska röda läpparna som en favorit är detta kanske inte helt i din smak. Är du däremot inte rädd för lite färg och trött på det klassiska så är det här läppstiftet och lacket rätt val för dig! Fördelen med denna färg är att den passar även väldigt bra på sommaren, till och med bättre än på vintern om jag får säga det själv. Just denna typ av färg passar extra bra när du är lite solbränd. Givetvis kan du ha den nu på vintern också, men den funkar garanterat året om och är perfekt för dig som vill ha en lite mer lekfull men ändå stilren färg på läpparna. En klassiker med en twist!


BLAKE LIVELY

Här har du en riktig 'red lips' färg. En ljus klassisk röd läpp, nästan lite Hollywoodkänsla skulle jag vilja säga. Den här och JLO's är otroligt lika varandra, men Blake's läppstift har en varm underton och passar dig som till exempel har blont hår och inte är så kall i hudtonen. Det här är min favorit av alla 3 måste jag nog säga! Sen älskar jag ju Blake Lively så ja, jag är nog lite partisk också. Men gillar du att ha röda läppar och är lite åt det varmare hållet som Blake är kommer du garanterat inte att ångra dig!


JLO

Som jag nämnde så är JLO och Lively's läppstift väldigt lika varandra, men Lopez har istället en aning mer neutral ton i sitt läppstift. Jag skulle inte säga att tonen är kall, men absolut neutral - Vilket gör att den passar både kalla och varma undertoner.

De klassiskt röda läpparna finns egentligen i två versioner, en mörk och en ljus, och jag skulle säga att både JLO och Blake har satsat på den lite ljusare varianten. Jag tycker att det är lite tråkigt att deras är så otroligt lika, men å andra sidan så gör det ingenting tack vare att dom har valt en sån tidlös färg. Verkligen superfint!​

Förpackningen har svart matt lädertextur med inslag av guld - väldigt snyggt och lyxigt!

Kollektionen släppdes V.46 och säljs hos Åhléns, kicks, H&M och Lindex.

Rekommenderat pris för läppstiften är 129 SEK och nagellacken 59 SEK.

​Jag är lite osäker på om den har säljs än eller inte, det står att kollektion ska ha släppts men jag hittar den ingenstans...håll koll på butikerna och deras webbshoppar! ☺

OBS! Det finns endast en begränsad upplaga!

/Sanna 💋

Gillar

Kommentarer