OUTFITS AND BEAUTY

Det var ju min födelsedag igår, och allting var helt underbart! Mitt firande fortsätter lite idag och imorgon, inte med kalas eller presenter, utan en god middag ikväll (och idolfinalen såklart) och spelkväll på lördag! så när helgen är över och jag har kunnat ladda över bilderna från kameran så lovar jag att ladda upp dom! ☺

Idag tänkte jag komma med lite outfits idéer. Alla klädesplagg, smycken, accessoarer, skor och väskor är tagna från Nelly.com. Sminket däremot är inte det. Jag kan inte garantera att nånting inte är slutsålt när jag laddar upp varje inlägg, eller garantera att det inte tar slut. Jag försöker ständigt kolla om nånting är slutsålt innan jag laddar upp det, men ibland kan det handla om en sak och då vill jag inte skippa hela bilden bara för att EN av 5 är slut. Jag noterar dock ALLTID om nånting är slut när jag laddar upp.

Och kom ihåg, inget är bundet till just dessa plagg, du kan välja nånting liknande från en helt annan butik/Webbshop eller ur din garderob. Det här är bara olika idéer för hur man kan styla sin outfit!

Jag postar bara 2 bilder idag, eftersom jag planerar att försöka posta OUTFITS AND BEAUTY relativt ofta. Därför vill jag inte ladda upp allt material jag har i ett. 

Vi kör igång!

Ej taggade

Läppstift+Nagellack: LOreàl Paris Pure Reds i Blake Lively hittar ingen nätbutik som säljer, men mitt nagellack från kollektionen köptes på kvantum (ICA) Så kolla vart LOreàl Paris säljs i butik!


Ej taggade

Jeans: Dr Denim Regina Jeans finns hos bland annat www.nelly.se

Hatt: från Nelly's egna märke nelly

Halsbandet: Slutsåld

Läppstift: Tom Ford Jasmine Rouge Lip Color i färgen Bruised Plum (hittade bilden på Google men tror jag lyckades lista ut färgen!) Finns hos bland annat selfridges


Jag hoppas du uppskattar dedenna typ av inlägg, för jag har många fler på lager. Enda nackdelen är att det är otroligt tidskrävande, så om jag inte laddar upp så ofta som jag vill så är det enbart på grund av all research, redigering, kopiera + klistra in × 1000 samt alla förberedelser som tar tid. Men jag ska göra mitt bästa för jag gillar verkligen att sätta ihop outfits och smink!

/ Sanna 💋

Gillar

Kommentarer