NY FAVORITMASCARA!

För några veckor sen hade jag turen att få vara en av de 50 första i världen att pröva en ny groundbreaking mascara. Jag fick hem mascaran utan att märket avslöjades, jag fick testa den och lämna mitt omdöme. Jag älskade verkligen mascaran, och jag har haft STORA problem med att hitta en mascara som gör nånting för mina odrägliga fransar. Jag har 2 favoriter sen innan men jag har testat hur många mascaror som helst! Tänkte göra ett inlägg om mina all time favorites inom smink snart!☺

 I slutet av recensionen fick man gissa vilket märke mascaran var, och jag gissade på Benefit. Och nu i veckan kom den här söta lilla påsen hem och det visade sig att jag hade rätt: det var benefit! (Är helt sjukt stolt över att jag gissade rätt med tanke på att det kunde ha varit ett av alla hundratals märken som Sephora säljer. Jag kanske kan nåt om smink ändå!😉) Är lite kul också att en av mina 2 favoritmascaror sedan innan också är ifrån Benefit. Jag ser en trend..😉
 Som tack för att jag deltog fick jag en mini-version av den nya Roller Lash Mascaran samt en av deras nya hårrullar! Jag använder redan provmascaran som jag fick, den är bara svart utan etikett  eftersom märket inte fick avslöjas där och då. Så jag är jätte glad att ha en backup, för det här är min nya favorit!

Obs! Jag är inte sponsrad. Jag blev utvald av sephora scandiva efter att ha lämnat en motivering om varför jag skulle få bli en av testpersonerna! 😀 kommer du någon gång över Benefit och är på jakt efter en ny mascara rekommenderar jag denna starkt!


Tävlingen!


Mini review:

Enkel att applicera. Borsthuvudet känns inte klumpigt eller för tjockt men heller inte för obefintligt och smalt. ger volym, förlänger fransarna och har en intensiv svart färg. En 'must have' i mina ögon. Den ska ha upp till 12 h hållbarhet, jag hade den inte i 12 h men under den tiden jag hade den så satt den perfekt.

Enda nackdelen som gör att den inte får 5/5 är att den dels inte säljs någon annanstans än hos sephora i Sverige (vad jag vet, dock verkar den inte ha släppts här i Sverige (ännu) vad jag kan se men är osäker.) annars får man beställa ifrån t.ex www.feelunique.com i England. Dock har den inte släppts där heller, än. Det verkar bara vara vissa amerikanska sidor som hunnit släppa den i skrivandes stund.

Och sedan är priset lite högt för den som inte brukar betala mer än 100kr för en mascara. I USA kostar den 25$ vilket är ca 208 SEK men Amerika är mycket billigare, så den kommer säkert kosta mellan 250-300 SEK. Har för mig att den mascara jag har ifrån benefit (they're real! Mascara) kostade mellan 285-305 SEK.

Gillar

Kommentarer