New in

Hej på er. Först vill jag bara be om ursäkt för min superdåliga uppdatering, jag har ju gjort 2 snabba inlägg om nattstad men jag har inte uppdaterat som jag hade tänkt, och framförallt inte om det jag hade tänkt.
jag har haft några tunga dagar och därför inte orkat uppdatera! Jag missade ju veckans tisdagstips, jag började skriva på ett men har inte gjort klart inlägget då det är ett ganska invecklat att skriva och mycket jobb. Men jag postar det så fort jag är klar!Istället tänkte jag bjuda på lite shopping, och denna gång är det kläder som gäller.
Dessa är ifrån nelly och Bubbleroom

All info står under respektive bild.Jag har länge behövt lite nya toppar, skor, underdelar och en jacka. Det låter som väldigt mycket men jag kommer inte behålla allt för jag vet redan innan att allt inte kommer sitta som jag tänkt. Det är enda nackdelen när man shoppar online, ofta ser plaggen ut på ett visst sätt på bild och sen när man får hem grejerna är det alltid nånting som inte är som man tänkt. Vissa plagg har jätte konstig passform, till exempel vet jag inte hur många gånger jag prövat en tröja som jag drunknar i över armarna och magen men brösten får inte ens plats (och man ser att den är jätte konstigt sydd) Eller så är den jätte stor över kroppen men sitter stenhårt över armarna, eller tvärtom..ja ni fattar grejen! En annan sak som ofta stör mig är materialet. Antingen känns plagget inte alls som man trodde, eller så sitter det någon hård sömm som i princip gör hål i huden känns det som.Och med den här vetskapen så beställer jag alltid nån extra tröja osv för jag vet att det är sällan allt sitter och känns som man vill.
Jag har inte köpt kläder på jag vet inte hur länge..Jag köpte i och för sig mycket kläder i våras, men sen dess har jag inte köpt ett enda plagg om jag ska vara helt ärlig. Det har bara varit smink som stått på inköpslistan, men nu kände jag att det var dags för att liva upp garderoben lite! och vad det gäller skorna och jackan så har jag varit på jakt efter ett par vardags-vinterskor och en vinterjacka i flera år! Jag skämtar inte, jag tror att jag köpte en vinterjacka när jag var i 11årsåldern senast. Det har inte berott på att jag inte kunnat köpa en, mamma har snarare tjatat på mig om att jag måste köpa en, men jag har bara inte hittat nån som jag verkligen gillat och samtidigt är tillräckligt varm.Jag passar inte alls i jackor som är långa och raka, jag måste antingen ha en jacka som går över typ halva rumpan eller en som är åtdragen i midjan, annars ser jag ut som en vandrande pingvin typ.
Men nu hittade jag en på nelly som både var tillräckligt varm OCH bra längd samt rätt modell för mig. När jag såg märket förstod jag varför jag fastnat så för den, med den prislappen borde gud själv ha skapat den...(Eller nån annan hypad person. Zlatan typ. Jag som inte är kristen tar nog Zlatan faktiskt.)Jag hade även 10% på allt från Nelly och 200kr hos Bubbleroom så det underlättade ju lite iallafall! 😉* Vill ni få 200kr rabatt när ni handlar över 999kr från Bubbleroom.se? Ange koden "FREE200"*Jag har hittills bara fått hem Jackan och den satt helt perfekt! Jag är kär! 😍 Den är så jäkla snygg!/Sanna 💋OBS! Varken jackan eller skorna har riktigt päls, båda är pälsimitation. Jag skulle ALDRIG stötta pälsindustrin. Gör inte det ni heller.
Märke: TrulyMine

Byxa, skinnimitation

Www.bubbleroom.se

Pris: 399krMärke: Amy's Stories

Byxa, skinnimitation

Www.bubbleroom.se

Pris 399kr
Märke: Vero Moda

Campos 3/4 blouse

Www.bubbleroom.se

Pris: 279krMärke: Vero Moda

Campos 3/4 blouse

Www.bubbleroom.se

Pris: 279krMärke: Have2have

Stövlar med pälsimitation, ILDA

Www.bubbleroom.se

Pris: 545krMärke: Sisters Point

Usif Top

Www.nelly.se

Pris: 269krMärke: B.Young

Pomina Top

Www.nelly.se

Pris 399krMärke: Jeane Blush

Ovan: Lace Hem Skirt

Nedan: Slim fit Lace skirt

Www.nelly.se

Pris: 299kr/149kr

Ovan: 299kr

Nedan: 149kr. Ordinarie pris: 299kr. 50%Märke: Notion 1.3

Sequins Long Skirt

WWww.nelly.se

Pris: 499krMärke: (Denim and Supply) Ralph Lauren

Down Jacket

Www.nelly.se

Pris: 2795kr​/Sanna 💋 

Gillar

Kommentarer