Mitt bästa tips!

Hej! Idag tänker jag prata om en av mina absolut största sminkfavoriter. 


KRÄMSKUGGOR!

Fördelen med dessa är att det spelar ingen roll om du är proffs på makeup eller nybörjare, tonåring eller 70+
- krämskuggor passar alla!

Att jobba med vanliga puder-ögonskuggor kan vara lite tricky - alla kan använda dom, men vill man få till ett riktigt snyggt resultat så måste man oftast använda sig av borstar och fler än en skugga - samt veta hur man applicerar dom. Men med krämskuggor så går det att få till ett resultat som ser professionellt ut utan att du har nån större erfarenhet.
Och det är inte svårt alls!

Jag rekommenderar verkligen krämskuggor - ett bra exempel är Maybelline Color Tattoo 24h som är relativt billiga och bra kvalité. Sen finns det massor med märken som säljer krämskuggor - alltifrån Bobbi Brown, Dior, LOreàl Paris, MAC paint pots, Benefit, Laura Mercier....you name it. De flesta märken säljer nån typ av krämögonskugga.

Jag har precis beställt 5 stycken skuggor ifrån Charlotte Tilbury, hon kom nyligen ut med en kollektion med 6 olika färger i krämform. Jag har använt krämskuggor ganska länge nu och jag tycker att det dels är superenkelt att applicera och sen blir resultatet alltid bra. Det slår liksom aldrig fel.

Men istället för att jag skriver ett långt inlägg om hur du bäst applicerar krämskuggor så tänkte jag visa er några videos ifrån Charlotte Tilbury där hon visar hur hon använder sina nya krämskuggor och vilken teknik som funkar bäst. För er som inte vet så är Charlotte Tilbury en av världens mest framgångsrika makeup artister. Nämn en kändis och hon har troligtvis gjort deras makeup vid minst ett tillfälle.

Jag ska visa er vilka skuggor jag köpte men det kommer i ett separat inlägg!

Enjoy!
PS. Fördelen med krämskuggor är att du kan använda fingret och slipper hålla på och investera i borstar! Bra va?

Själva tutorialen börjar ca 0:36 in i videon!

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Hej. Har precis startat upp en veckans blogg-tävling. Är du sugen på att vara med så är det bara att kika in & anmäla sig. Kram 😊
nouw.com/eswensson