makeup storage

Hej fina vänner! Jag ber om ursäkt att det inte kom upp något inlägg under tisdagen. Jag är svinförkyld med feber, huvudvärk, halsont, nästäppa och allt vad det innebär..

I förrgår natt så grejade jag med min sminkförvaring och äntligen börjar saker och ting falla på plats. Min tidigare förvaring funkade inte så jag var tvungen att göra om allt, och det har tagit sin tid. Jag fick det nya bordet i början av maj och det blev inte klart förrän nu!

Eftersom att jag inte mår så bra så tänkte jag bara slänga in lite bilder på min förvaring! Det här är inte allt och det är heller inte min smink-kollektion utan ENDAST hur jag förvarar saker och ting. Jag fotade t.ex inte lådan med alla mina paletter eftersom att dom bara står uppradade, det finns liksom ingen förvaring att visa. Själva sminket tänkte jag visa för sig.

All min förvaring kommer ifrån IKEA, ByAlegory (finns hos engelska Amazon. Ni hittar förvaringen HÄR), OSCO (finns också hos www.amazon.co.uk , är egentligen en brevhållare men jag använder den till att stapla paletter i!), MUJI och ytterligare något märke som jag glömt namnet på (läppstifts-tornet)! Resten är bara gamla kartonger och lådor.

DISCLAIMER: Jag vet att jag äger mer smink än vad man behöver för en hel livstid. Men smink är min största passion och det jag väljer att lägga mina pengar på. Jag försöker absolut inte på något sätt skryta - det här är vad jag älskar att göra i livet. Jag hoppas att ingen tar det på fel sätt!


Man vet att man äger lite för mycket smink när man upptäcker att man har dubbletter av flera saker oavsiktligt!😂😂🙈


Jag älskar verkligen ByAlegory för dels är det verkligen anpassat till smink, och sen är det väldigt hög kvalité. Det känns inte som billig plast vilket det lätt kan göra.


Jag hoppas ni gillar detta inlägg! Glöm inte att följa mig på instagram: letstalkbeauty.sanna

ha en bra dag! Xx

Gillar

Kommentarer

matildaysblog,
Åh måste verkligen skaffa bättre sminkförvaring, så snyggt 😃
matildays.se
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
En bra sminkförvaring gör verkligen stor skillnad!😃 Och jag är sån som måste se vad jag har annars glömmer jag bort att använda det..haha! Men en av lådorna i MUJI-förvaringen på själva bordet har jag avlagt till att endast ha produkter jag vill testa i..så byter jag ut dom vart efter! På så vis kommer man ihåg att testa lite nytt istället för att använda samma om och om igen!😃
nouw.com/letstalkbeauty
asa.puide
,
Jag har precis upptäckt din blogg och gillar den redan massor. Jätteroligt att se allt ditt smink (och nej en kan inte ha för mycket enligt mig som delar din passion). Tack för att du visar! Du beättar ju lite om hur du handlar via myus? Vill du berätta mer om hur det funkar och inte minst hur mycket man får räkna med att det kostar?
juliawiden
juliawiden,
Alltså dör för din sminkkollektion... :O
nouw.com/juliawiden
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Hahaha gör inte det! Men tack så mycket! 😊 Det har tagit sin tid att få den dit den är idag! 😊 ha en fin dag!
nouw.com/letstalkbeauty