MAC HAUL

För nån månad sen så beställde jag hem en hel rad med produkter ifrån www.maccosmetics.se - men jag har inte hunnit fota det förrän nu. Paketet har stått helt orört på mitt sminkbord i en dryg månad, och det har vid flera tillfällen kliat ordentligt i fingrarna men jag har avstått ifrån att använda nåt av det (förutom 2 grejer som jag bara var tvungen att testa....) för att jag skulle fota till bloggen först.


Så nu tänkte jag äntligen visa vad jag köpt! Det ska bli så spännande att få börja använda dessa produkter! 😃

MAC Wash and Dry Bronzing Powder i färgen Refined Golden

280 SEK

*Du hittar produkten under "sista chansen" på deras hemsida.*

MAC Powder Blush i färgen Harmony (dock så används den oftast till contouring då den är för mörk för att ha som rouge.)

240 SEK


Från vänster: Refined Golden - Harmony

Som ni ser så är Refined Golden mycket varmare och bronzig medan Harmony är betydligt kallare och helt matt vilket gör den perfekt till contouring!

MAC Highlight Powder (Philip Treacy) i färgen Blush Pink

230 SEK

Jag ÄLSKAR det här mönstret..😍

MAC Beauty Powder i färgen Pearl Blossom

255 SEK

Det här är en av de två produkterna som jag har smyg-testat, och jag blev så förälskad att jag köpte en backup. Det är därför det är 2 stycken på bilden. Tyvärr hittar jag inte denna på MAC's hemsida, så sorgligt nog tror jag att den är borta vid det här laget eftersom det var en Limited Edition produkt. Men för er som har följt min blogg vet ni att jag tipsade om just den här för drygt en månad sen. Så förhoppningsvis hann någon av er på den då! Här är en länk till inlägget: http://nouw.com/letstalkbeauty/varldens-finaste-hi...

😍


Top-bottom: MAC Highlight Powder (Philip Treacy) i Blush Nude & MAC Beauty Powder i Pearl Blossom.

Som ni ser så har Pearl Blossom lite mer skimmer i sig medan Blush Nude är mer neutral. Båda är otroligt användbara och passar bra både till vardags & till fest!

MAC Extra Dimension Eye shadow i färgerna Evening Grey, Amorous Alloy, Smoky Mauve & Ready to party

215 SEK/st

Den andra produkten jag har testar är en av dessa skuggor i färgen Evening Grey, och jag är otroligt nöjd! Dess formula är som en blandning mellan puder och kräm vilket gör att det är enklast att applicera skuggan med fingret alternativ en syntetisk krämborste. Det går även att blöta borsten/fingret litegrann alternativ spraya lite MAC Fix + innan du plockar upp färgen för att få en mer metallisk finish!

Från vänster till höger: Evening Grey, Amorous Alloy, Smoky Mauve & Ready to party

MAC Eye Shadow/Pro Palette Refill Pan i färgerna Nylon, All That Glitters, Amber Lights, Antiqued & Coppering

125 SEK/st

Från vänster: Nylon, All That Glitters, Amber Lights, Antiqued & Coppering ​

♡Psst! Nylon är perfekt som highlighter på kindbenen också!♡


Xx

PS. Ni vet ju att jag nån gång under förra veckan skrev att jag beställt några saker ifrån MAC's senaste kollektioner och att jag skulle visa er vad jag köpte nu i veckan - men tyvärr får jag avvakta med det då ett läppstift fattades, så jag måste prata med MAC och försöka lösa det!​ Jag hoppas att det är okej! :) 

Gillar

Kommentarer