Kylie x KKW | SWATCHES

Hallå!
Alltså hur snyggt är inte det här läppstift-set:et ifrån Kylie Cosmetics x KKW?
💁🏼
Jag älskar dessutom den nya créme formulan som är som ett vanligt traditionellt läppstift - men i flytande form! Nog för att jag älskar vanliga liquid lipsticks - men dom är ju som bekant inte alltid dom mest behagliga att ha på läpparna, så då kommer dessa väl till användning. Sen är det ju så sjukt snyggt med ett läppstift som har lite av en 'glossy finish' eftersom du får betydligt fylligare läppar mot för när du använder ett matt läppstift!👄
Designen är verkligen så himla stilsäker och estetiskt behagande. Kylie & Kim har gjort ett grymt jobb!🙌🏼 Valet av färger, formulan, det frostade glaset, baby pink/nudefärgade detaljerna och sen själva boxen - Allting är så himla snyggt gjort!

Egentligen släpptes den här kollektionen för två månader sen hos kyliecosmetics.com - och eftersom den är limited edition så har den varit slutsåld sen dess. Men i och med att Kim Kardashian West lanserar sitt eget sminkmärke - KKW BEAUTY - (den 21/6) så har hon tillfälligt tagit tillbaka kollektionen! Så om ni är intresserade - se till att ni surfar in på kkwbeauty.com och köp ert exemplar!🌷


(UPDATE: kollektionen är i nuläget slutsåld - men håll ögonen öppna på både Kim och Kylies sociala medier ifall det görs en restock!)

Xx Sanna, Letstalkbeauty

INSTAGRAM/SNAPCHAT:
letstalkbeautyx

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Spännande 😃 Skulle med vilja ha dom
nouw.com/nettan
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Du får hålla utkik!😃Dom är så himla fina och sköna att ha på läpparna!
nouw.com/letstalkbeauty
saramyrehed
saramyrehed,
Vill haa!! Gud vilka fina färger
nouw.com/saramyrehed
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Dom är verkligen så användbara!😍
nouw.com/letstalkbeauty
Clauclau
Clauclau,
God morgon 🌸 Fin blogg du har, ta gärna en titt i min med.. följa varann?? Ha en riktig härlig måndags morgon. Kram ❤️
nouw.com/clauclau
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Tack så mycket!😍Jag kikar in på din blogg nu! Vi kan absolut följa varandra!😘Kram!
nouw.com/letstalkbeauty
therese
,
Hej, fick du betala tull osv? 😊
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Hej! När det kommer till smink så betalar man inte tull utan moms och import (planerar att göra ett ingående inlägg angående detta framöver då jag vet att många undrar!😍) och när ordern överstiger mellan 300-500kr (varierar lite) så får man i 9/10 fall betala 25% moms av hela ordervärdet samt mellan 100-125kr i import (importen brukar ligga där nånstans)! Så, i det här fallet - om man köper det här set:et så går det ungefär på $55 (med shipping) vilket är ca 465kr - och då får du betala mellan ungefär 216kr - 250kr i moms och import! (465 x 0,25 = 116,25 + 100 *import* = 216kr. Och om importen ligger på 125kr får du betala 241kr). Jag hoppas att mitt svar hjälpte lite iallafall! Ta hand om dig!
nouw.com/letstalkbeauty
fridawenn
fridawenn,
Fina bilder! Vill verkligen testa läppstiften 😍
nouw.com/fridawenn
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Tack!😍Ja dom är verkligen grymma!💋
nouw.com/letstalkbeauty