DISCLAIMER!

Hej! Jag hoppas att ni fick en liten bild av vem jag är i mitt förra inlägg. Jag kommer successivt att skriva mer om mitt liv men just nu vill jag bara kicka igång den här bloggen och vad sätter fart på en makeup&beauty-blogg mer än lite shopping?!

MEN! Shoppingen kommer i ett inlägg direkt efter detta. För innan jag kör igång vill jag bara klargöra några kanske tråkiga men ack så viktiga punkter gällande shopping och pengar. eftersom att det här är en blogg som handlar om smink så kommer det förekomma en hel del shopping-inlägg. Detta är inte på nåt sätt för att skryta utan det är helt enkelt så att sminkprodukterna står för i princip hela bloggens handling och då ingår det ju även att skriva om vad man har köpt för att kunna ge tips och inspiration samt recensioner. så läs gärna igenom det här inlägget först!

Jag älskar smink. Det är det absolut roligaste jag vet och mitt största intresse. Tack vare detta handlar jag en hel del sminkprodukter och en del personer kan säkert tycka att det är otroligt störande och det kan säkert sticka i folks ögon.
MEN!
Det ni måste komma ihåg är att jag skulle aldrig spendera mer än vad min ekonomi tillåter. Jag är dels väldigt duktig på att spara och dessutom är det mina pengar som jag väljer att spendera. jag - och ENDAST jag - har koll på min ekonomi och jag skulle aldrig sätta mig i sjön bara för att kunna shoppa. om jag köper smink så är det för att jag har råd att göra det, och köper jag det inte så känner jag kanske att jag inte har tillräckligt med pengar just då.

Jag är fullt medveten om att det är en lyx att kunna shoppa och alla i min ålder har inte den möjligheten. men jag vill att ni ska veta att jag har inga hobbys som kostar utöver sminket. jag är i princip aldrig ute och festar, jag dricker varken alkohol eller röker och tack vare mitt sjukdomstillstånd är jag långt ifrån att vara ute och roa mig som jag troligtvis hade gjort om jag varit frisk.

Jag hoppas att ni tar det på rätt sätt och är medvetna om att det här är en skönhetsblogg och det bidrar till att ni endast ser en sida av mig.

Jag tror de flesta är helt med på noterna och tyvärr kan jag inte göra mer än att informera om hur det ligger till! 🙈

vi hörs i nästa inlägg! /Sanna💋

Gillar

Kommentarer