Dior State Of Gold Holiday 2015

Hej på er! Som ni ser så har jag ändrat bilden för 'makeup news' så att den passar årstiden lite bättre. För faktum är att vi är inne i mitten av oktober och även om det är några veckor kvar av hösten så börjar det redan göras reklam inför julen och vintern. Och som ni vet så är det länge sen sminkvärlden började lansera holiday-utgåvor, men det var först nu som jag kände att det var dags att ändra designen av 'makeup news' skylten, för nu är alla höstkollektioner förbi och det som återstår är julkollektionerna. Sen kommer det kanske några sneakpeaks på lite vårkollektioner men annars är det holiday som gäller från och med nu fram tills 24e december. Det går fort om man säger så!😉


...Men nu kör vi igång med den egentliga anledningen till det här inlägget -

Dior 'State Of Gold' Holiday Collection 2015.

Christian Dior vet hur han ska trollbinda människor världen över med sin speciella limited edition design. För er som har följt mig under en längre tid vet att Dior's highlighter ifrån hans holiday 2014 kollektion är en av mina absoluta favoriter - någonsin. Jag köpte till och med en backup av den, och det är inte nånting som jag gör om jag inte är fullständigt tokig i produkten.

Jag känner mig övertygad om att han lyckats lika bra - om inte ännu bättre, i år.
Jag har sett bilder på den här kollektionen under några veckor nu och jag har ständigt sparat ner bilder på produkterna för att kunna skriva om dom i bloggen. Men som ni vet så ligger jag efter en del då hälsan är i botten just nu, så jag har en hög med saker som jag måste visa er. Den här kollektionen kom ut i tisdags och jag påbörjade detta inlägg redan då. Men dels tar det tid att skriva dessa inlägg, men sen har jag ju som jag nämnde mått fruktansvärt dåligt så jag har fått prioriterat hälsan och istället bygga upp inlägget bit för bit en kort stund varje dag.

Iallafall, tillbaka till Dior. När jag först började se bilder av kollektionen så vet jag att jag tänkte "den vill jag ha. Den vill jag ha. & den vill jag ha..." vilket alltid är ett gott tecken. Jag har aldrig riktigt tidigare fastnat för nån ögonskuggs-quad ifrån Dior - förrän nu. Hans design och färgval på den här holiday kollektionens 2 paletter/quads är outstanding. Helt otroligt!

Om kollektionen:
'State Of Gold' är lyxig, stilren och den perfekta julkollektionen. Den består av 2 ögonskuggs-paletter/quads, 1 krämögonskugga, 2 läppglans, 6 läppstift, 5 nagellack, 1 rouge, 2 highlighters, ett borst-set samt 3 multi-paletter.

Kollektionen finns nu tillgänglig hos www.kicks.se
Jag har ännu ingen information om när den finns tillgänglig i butik, eller om den kanske till och med redan hunnit ut i butik. Den borde finnas på Åhléns samt Kicks butiker inom en snar framtid.

Jag har redan lagt min beställning, jag köpte båda ögonskuggs-paletterna och båda highlighterna. När jag beställde, i tisdags, (samma dag som kollektionen kom in) så fanns inte highlightern/a så jag beställde dom ifrån engelska Selfridges men i förrgår såg jag att dom kommit in på kicks.

Jag kommer fota och swatcha det jag köpt när båda paketen har kommit, men jag ville få upp all info om kollektionen så snabbt som möjligt så ni hinner köpa det ni vill ha innan det tar slut!👜

Produktinformation: Dior State Of Gold Holiday 2015

1. 5 Couleurs Eyeshadow Holiday 2015
[886 Blazing Gold & 576 Eternal Gold]
620 SEK

2. Diorshow Fusion Mono Long-Wear Professional Mirror-Shine Eyeshadow
[Blazing] *
320 SEK

3. Diorblush [Rose Sublime]
399 SEK

4. Diorific State Of Gold Face Powder
[Luxurious Beige & Sumptuous]
750 SEK

5. Diorific Mat Lipstick
[Radieuse, Fascinante, Fantastique, Magique, Fabuleuse & Troublante]
405 SEK

6. Addict Gloss Holiday 2015
[Holiday 322 Sparkle & Holiday 972 Cult]
315 SEK

7. Diorific Vernis Holiday 2015
[State Of Gold, Gris-Or, Secret, Passion & Mystre]
280 SEK

♡Notis: officiellt sett & att döma av alla pressbilder så kommer detta nagellack i 4 färger. Men när man går in och ska köpa nagellacket finns det 5 färger. Och den 5e färgen, som går i lite laxtonad rosa, heter passande nog "Secret" - så jag tror att Dior smög in en liten extra julhemlighet - vad tror du?🙊
Jag tänker dock inte posta nån bild på det hemliga nagellacket utan man får själv gå in och kika!👀

8. Eye And Lip Smoky Palette *
540 SEK

9. Pret-A-Porter Nude Eye And Lip Palette *
540 SEK

10. Multi-Look Palette *
870 SEK

11. Brush Set *
1050 SEK

* = de som är markerade med en liten stjärna säljs inte i Sverige i nuläget. Dessa finns då istället hos www.selfridges.com som är en superkänd engelsk sida. Jag vet inte om kicks eller Åhléns planerar att ta in dessa 5 produkter (3 eye+lip+multi-look paletterna, borst-set:et och krämögonskuggan) men i nuläget finns dom vad jag vet inte tillgängliga.

☆Jag vet att highlightern ser glittrig ut, men det här är illustrerade bilder och eftersom att highlightern/a innehåller glitter måste dom placera stora fake glitterkorn "utanpå" för att markera att dom har just glitter i sig. Produktbilder som är tagna för webbsidor är inte uppbyggda på samma sätt som om jag skulle fota dessa produkter och lägga upp på bloggen. Bilderna är en illustration. Och jag vill inte att ni ska bli avskräckta för att highlightern ser glittrig ut, för dom är inte det - inte på det sättet. Som ni vet äger och älskar jag förra årets highlighter och även om den har glitter i sig så transformeras dessa glitter-partiklar till skimmer på huden och ser magisk ut. Det är mer av en fest-highlighter, absolut, men låt inte glittret skrämma iväg dig! Och samma sak gäller rougen. ..Det var allt för den här gången! Ta hand om er så hörs vi i nästa inlägg!x

*Dessa bilder tillhör INTE mig.*

Gillar

Kommentarer

Bokugglorna
Bokugglorna,
Hej! VI har satt lösen på våran blogg, anledningen finner du i vårt senaste inlägg! ( Vill du kika in det någon dag så skriv in; BokJJ
Kram.
nouw.com/bokugglorna
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Hej! Jag ska absolut kika in! Vill ni att jag ska ta bort den här kommentaren eller är det lugnt? 😊 (tänkte om ni inte vill att folk ska se lösen) kram på er!
nouw.com/letstalkbeauty
Bokugglorna
Bokugglorna,
Spelar ingen roll 😉 Du får göra som du vill 😊
nouw.com/bokugglorna