DIOR - IT IS WORTH IT.

Guys..Det är bara 8 dagar kvar till julafton! Vad hände?! Jag hade massor av saker planerade för bloggen i decembermånad men jag har inte ens hunnit med en tredjedel!

De flesta har kanske redan handlat alla julklappar klart och är färdiga med sina önskelistor..Men ifall du inte är det eller har möjlighet att fortfarande få/ge en extra julklapp så har jag svaret på vad det är för nånting.

Vare sig du önskar dig denna eller köper den ändå så är den här highlightern ett MÅSTE för alla sminkintresserade människor därute. Jag äger ganska mycket smink för att bara ha varit intresserad i drygt ett år och jag har sett till och med ännu mer smink...Men den här highlightern är det finaste, bästa och underbaraste sminket jag någonsin sett och använt. Jag skojar inte. Såpass att jag köpte 2 stycken ifall den ena tar slut eller går sönder. Och jag köper nästan aldrig backups.

Highlightern är ifrån Dior och heter Dior Diorific Face Powder i färgen 002 Pink Shock. Det är en limited edition och tillhör Dior's julkollektion. Den finns även i guld men den är inte i närheten av den i rosa. Och det värsta av allt var att jag nästan inte köpte den bara för att jag inte hittade så mycket information om den från andra bloggare och youtubers och nån hade skrivit nån halvdan recension som gjorde att jag tänkte skippa den. Men det gjorde jag inte. TACK OCH LOV. Youtube är bra för det mesta men ibland ska man inte lyssna alltför mycket på vad dom gillar och inte gillar. Jag vet att jag har mer än en gång hört dåliga recensioner om en viss produkt, köpt den ändå och älskat den. Jag har även köpt produkter som dom har rekommenderat hundra gånger om och inte alls gillat den. Allt har och göra med personlig smak, hudton och vad man söker. Jag hade inte läst så mycket om den här highlightern eller sett särskilt många reviews, ändå sålde den slut otroligt fort på alla ställen.

Jag hittade den tillslut på kicks.se som tur var. Jag vet att jag har sagt att jag aldrig mer ska beställa ifrån dom för det krånglar alltid, men den här gången hade jag inte så mycket till val för den var slut på alla engelska sidor och den fanns bara på Åhléns City i Stockholm, så jag beställde från kicks. Och dom levererade utan krångel för en gångs skull, men jag väntar fortfarande på min backup så än vågar jag inte ta ut segern i förskott.

Highlightern har den perfekta kalla, ljusrosa, vit/rosa/lila tonen med glitter i som varken är för mycket eller för lite. När du applicerar den ger den inte bara en suuuperfiin highlight utan den täcker även rödhet på kinderna och ger en airbrushed finish. Det finns en rouge ifrån Charlotte Tilbury (www.charlottetilbury.com/uk) som också täcker kärl och rödhet på kinderna, och den rougen är även en highlight, den är mer en rouge så den är ju givetvis mycket mycket mörkare än Dior highlightern men den har också förmågan att ge lyster, highlight och samtidigt täcka. Den heter Charlotte Tilbury Cheek To Chic i färgen Love Glow.

(Love Glow) 👇

Men, tillbaka till Dior. Jag är en highlight-junkie. Ni vet att jag samlar på highlighters och att det är min favoritprodukt att använda, så då kan ni ju förstå att jag har testat en hel del highlighters..och INGEN kan ens komma i NÄRHETEN av den här. Den är i en helt annan värld. En annan klass. Den är helt jävla otrolig, på ren svenska.

Och för att inte tala om förpackningen...Den kommer i en guldbehållare som är väldigt tung, sen ligger förpackningen i en liten "påse" i typ velvet-material och en platt avlång dior-borste medföljer. Tyvärr är inte borsten någon höjdare men den är guldfärgad och märkt med "Dior" så den är ju fin att bara kolla på. Sen öppnar man behållaren..och framför dig uppenbaras den mest perfekta highlightern du någonsin sett. Dom har ristat in en form av en stjärna och det står "Dior" i mitten. Det finns även en spegel. Själva boxen som den kommer i, alltså "yttersta" lagret, innan velvetpåsen och guldbehållaren så är det en box/kartong/förpackning som allt kommer i. Bara den är lyxig i sig. Guldig, såklart eftersom att kollektionen heter Golden Shock. Men, att bara kolla på highlightern är som en dröm i sig. Sen att den är helt magisk att använda är en annan femma.

Jag har rekommenderat många produkter de senaste året, en del här på bloggen och till nära & kära, men inget kommer i närheten av den här. Jag köper inte backups. Jag använder aldrig slut på produkter i princip, men den här var jag tvungen att köpa en till av.

Jag tänkte lista några fördelar och nackdelar så får ni själva döma om det är något för er. Den finns ju som sagt även i guld, dock har den guldiga inte fått så bra recensioner pga att den är väldigt gul i tonen, och den rosa har varit den populära av dom två. Men, samtidigt ska man inte lyssna på vad alla säger, jag kan dock inte uttala mig om den guldiga för jag äger den inte, men googla gärna om du är mer nyfiken på den än den rosa! Men det här inlägget handlar endast om Pink Shock, Golden Shock är en helt annan färg som är alldeles för mörk för mig så jag har ingen erfarenhet av den tyvärr.

FÖRDELAR:

- Den passar alla hudtoner. Jag är väldigt ljus i hyn och den passar mig perfekt, vilket inte är så oväntat eftersom att den är ljusrosa. Men min mamma prövade den också och den var minst lika fin på henne, och hon är väldigt mörk i hyn jämförelse med mig.

- Den är diskret men går att bygga upp. Applicerar du ett lager så syns den inte alltför mycket förrän det riktas ljus mot ansiktet, vilket iof är hela syftet med highlighters, men den går att bygga upp och applicerar du 1-2 lager till så syns den även i vanligt ljus och dessutom täcker den rödheter.

- Den är helt perfekt. Färgen är makalös, en färg man sällan kommer över inom sminkvärlden.

- Den är sjukt lyxig. Den är tung vilket gör att den inte känns "billig", den har en superfin design både inuti och utanpå, den kommer i en lyxig påse, en stilren mini-borste medföljer och boxen i sig känns allmänt lyxig.

- Det är Dior, behöver jag säga mer?

- Den ger en perfekt highlight.

NACKDELAR:

- Priset. Den är dyr. hur dyr skriver jag i slutet av inlägget.

- Den är ganska glittrig. Detta behöver inte vara en nackdel, jag personligen älskar glittriga highlighters men det finns dom som verkligen inte gillar glitter och vill ha nästintill matta, så jag vill bara nämna detta så det inte blir en chock. Däremot så kan jag inte säga att den är FÖR glittrig eller att det förstör, jag tycker det är alldeles lagom och jag skulle snarare säga att glittret är som pricken över i:et!

Det var alla för & nackdelar. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga för att ni ska förstå hur underbar den är..så jag rundar av här med orden: köp den.

Den kostar 735 SEK hos kicks.se

Finns i begränsad upplaga och kom ihåg att färgen heter Pink Shock (002).

Det var allt! /Sanna 💋

  • Makeup
  • Nära Östhammar S

Gillar

Kommentarer