Benefit tints

Benefit Cheek & Lip Stain
Kommer i fyra färger: Lolli tint, Posie tint, Cha Cha tint & Bene tint (jag äger alla utom Bene tint.)

315 SEK/st hos svenska Sephora.

Finns även hos t.ex www.lookfantastic.com
310 SEK/st
Fri frakt
15% på hela din order om du anger koden "OCT15"

Vad är Benefit Cheek & Lip Stain?
Cheek & Lip Stain, eller benefit tint som det också kallas, är en flytande rouge och läppstift - i stain form. Färgerna är designade att passa både kinderna och läpparna. Förpackningen är verkligen to die for. Benefit brukar nästan alltid (& Too Faced) ha super söta förpackningar. Dom är svåra att motstå!😉 Som jag nämnde så kommer dessa tints i stain form. För er som inte vet vad ett 'stain' är så innebär det att själva produkten 'färgar av' sig istället för att bara sitta utanpå huden. Det låter kanske jätte läskigt men det är det absolut inte. Använder du en bra remover så är det inga problem. Tanken med stains är att det ska se mer naturligt ut och samtidigt hålla sig på plats. Det är lite som en tillfällig sminktatuering men som tvättas bort med remover. Det finns massor av märken som kör med lip/cheek stains. Det blir mer och mer populärt!

Jag vill inte göra en review då jag använt produkterna för lite för att kunna uttala mig om hur dom presterar. Men här kommer iallafall lite bilder och swatches!😇

Lolli tint - Posie tint - Cha Cha tintstains...

När jag var klar med att ta bilderna så tog jag en Nivea Wipes och efter att ha tagit bort det jag kunde så såg armen ut såhär. Man ser fortfarande tints:en men det är också precis det här som är poängen med en stain produkt. Jag tvättade sedan bort det med min vanliga remover som jag använder till ansiktet och då försvann det helt.

jag använder en annan remover för att tvätta bort mitt smink, wipes:en har jag uppe vid mitt sminkbord och använder dom mer när jag sminkar mig och behöver ta bort t.ex ögonskugga som dammar mycket och därmed hamnat på kinderna - så kallade fall outs, eller som när jag fotar och swatchar produkter och behöver ta bort på armen snabbt. Dom är inte lika bra som en riktig remover i flaskform, utan är mer som ett vertyg när du väl sminkar dig och behöver rätta till ett misstag till exempel. Jag rekommenderar alla att ta bort sitt smink med en flytande remover och inte färdiga wipes.


Jag hoppas ni gillar det här inlägget så hörs vi i nästa! Ta hand om er!x

Gillar

Kommentarer