Antibiotika igen | iPhone 11 Pro | Kylie x Balmain

Hej! Hur mår ni? Har ni klarat er ifrån alla virus som går just nu?
Jag ligger ordentligt däckad i en förkylning som snarare bara verkar tillta för varje dag som går istället för att försvinna.
Detta är definitivt en stor nackdel med hösten och vintern - alla dessa virus och bakterier som cirkulerar konstant i flera månaders tid.

Jag har ju så mycket som jag vill skriva om - det har verkligen flödat blogg-idéer i mitt huvud den senaste tiden.
Bland annat så beställde jag nya iPhone 11 Pro när förköpet startade den 13:e september (den levererades sedan till den 20:e september vilket var det officiella releasedatumet.)
Jag har i samband med detta gjort ett inlägg om de nya iPhone-modellerna som jag definitivt tycker att du ska läsa ifall du är nyfiken på iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Tanken var att inlägget skulle komma upp redan den 20:e september men på grund av bristen på minsta lilla ork så har det blivit försenat.
Men jag kommer att göra klart & posta inlägget, så håll utkik!

Jag har ätit antibiotika sen den 10:e september men blir inte bättre. Faktiskt åkte jag istället på en försämring i förrgår - men trots detta så är det superviktigt att jag fortsätter med antibiotikan och håller i så att jag förhoppningsvis (!) undviker en lunginflammation. Särskilt efter att jag hört flera personer (helt oberoende av varandra) som fått svåra lunginflammationer i samband med att dom varit förkylda nu i september.

Och till er som undrar varför jag äter antibiotika för ett förkylningsvirus: jag har en lungsjukdom som gör att jag ständigt har bakterier i lungorna och måste därför äta antibiotika så fort jag blir sjuk för att undvika t.ex en lunginflammation (som snabbt kan bli väldigt farligt på grund av min lungsjukdom) - men också för att lindra symtomen då bakterieinfektionen jag redan har i mina lungor blir ännu intensivare vid en förkylning.

Men just den här förkylningen måste jag säga känns ovanligt intensiv för att inte vara t.ex en influensa.
Förutom att den är väldigt långdragen så nyser jag som en galning, hostar, kan knappt svälja en klunk vatten utan att halsen värker sönder, sår i mun & hals som gör svinont, magproblem, ont i nacke och axlar, feber, muskelvärk, huvudvärk och en nästintill förlamande orkeslöshet.

Har man redan allvarliga sjukdomar i botten så blir det såklart ännu värre och svårare för kroppen att hantera.

Så om du är sjuk: håll dig hemma! Vad som för dig kanske ”bara” är en besvärlig förkylning kan för någon som mig leda till att jag måste läggas in på sjukhus.

Men nog om det!
Jag fick iallafall upp inlägget om Kylie Cosmetics x Balmain i tid
och som jag nämnde i min text så var jag inne på att köpa paletten och läppglanset - vilket jag också gjorde.
Jag älskar ju verkligen färgkombinationerna som själva kollektionen består av och jag tror att ögonskuggspaletten blir ett perfekt komplement till årets höst/vinter-looks.
Men den passar även på våren och sommaren i och med sina inslag av pastellfärger.

Kul med nånting annorlunda och inte bara dom här klassiska mörka, mustiga, brända färgerna som vi vanligtvis ser till hösten!

Det var nog allt jag hade på hjärtat för den här gången - nu ska jag slå på en ljudbok, dricka lite te, äta choklad och vila ordentligt i hopp om att det snart ska vända.

Men ta verkligen hand om er nu så hörs vi i nästa inlägg!

Gillar

Kommentarer

candy95
candy95,
Jag blev inlagd i 12 dagar på sjukhus för lunginflammation och förskylning. Men e frisk nu
nouw.com/candy95