Anna, Claudia och Anita

Jag har fått tre nya bästa vänner:

Låt mig presentera Anna, Claudia och Anita - #mytruelove 😘

Detta är nämligen namnen på de 3 Nars Audacious Lipsticks som jag precis shoppat hem!!😀

okej, här är storyn bakom dessa läppstift: Jag har velat testa Nars Audacious Lipstick sen dom lanserades i början av hösten. Alla säger att det är dom bästa läppstiften som existerar, dom slår YSL, Tom Ford, Dior...dom slår allt och alla.

Jag fastnade ursprungligen för en färg - Anna. Dom säljs inte i Sverige, men jag beställer ju allt mitt smink ifrån England vilket är minst lika lätt som att beställa ifrån Sverige, enda skillnaden är att du inte kan ta faktura utan måste betala direkt med kort (vilket är 100% säkert, åtminstone från de sidor jag beställer) och vissa tar även emot Paypal. Sen behöver du bara en app som kan räkna om pund till svenska kronor, men till exempel beautybay och lookfantastic kan visa priserna i SEK om du klickar i Sverige som ditt val av land. Vill du veta mer om att handla ifrån Engelska sidor och vilka jag använder mig av så kan du läsa mitt inlägg om just detta. Det finns en DEL 1 och en DEL 2.

Iallafall, Lookfantastic.com släppte dessa läppstift nån gång under hösten men Anna var en av de första som sålde slut.

Sen såg jag att Rosesbeautystore.com också säljer läppstiften men dom kostar nästan det dubbla där (32£ = 375 SEK och på lookfantastic kostar dom 24£ = 280 SEK.) plus frakt på 60 spänn medan lookfantastic har fraktfritt. Och hur gärna jag än ville ha det där läppstiftet så kändes det sjukt ovärt att betala över 400 spänn med frakt för ett endaste läppstift.

Jag såg att liberty.co.uk också säljer läppstiften för 24£ men med en frakt på över 200 spänn och då var jag ju iallafall uppe i samma pris som hos Rosesbeautystore. Men så häromdagen var jag in på lookfantastic och kollade läppstiften vilket jag har gjort sen dom flesta tog slut, och helt plötsligt fanns dom bara där! Jag hade inte väntat mig att dom skulle fylla på, jag gick bara in och kollade av ren rutin ifall att om kanske möjligtvis dom skulle ta in dom igen. Jag köpte läppstiftet i färgen Anna dagen efter och var hur lycklig som helst. Men sen började jag söka runt lite på vad det mer fanns för färger och jag fastnade verkligen för två stycken: Claudia och Anita. Från början skulle jag bara köpa en av dom, men jag kunde verkligen inte bestämma mig, så...jag köpte båda! Go figure...🙈🙊

Och eftersom att jag vet att det är en limited edition upplaga så passade jag på innan dom försvinner helt!

Jag älskar läppstift och har alltid gjort, så för mig var det absolut värt det.

Förpackningen är svart och väldigt sleek med NARS tryckt i lite glansig finish. Locket är magnetiskt och den har en fyrkantig form.

Läppstiften är SJUKT pigmenterade, en swipe räcker för full täckning. Det finns 40 olika färger att välja mellan, allt ifrån rött, ljus rosa, rosa, lila, plum, orchid, nude, pink nude till mörkare nyanser.

Gå in på lookfantastic.com om du är intresserad innan alla har sålt slut!

Jag kommer att posta swatches och bilder när jag får hem mina.

Hoppas ni gillar inlägget, ha det bra så hörs vi! ☺ /Sanna 💋 ​

Gillar

Kommentarer