2020 skippar vi stressen! Let’s have some fun

Hej!
Hur mår ni?

Jag har inte alls uppdaterat och skrivit här som det var tänkt! Jag har lovat er inlägg som jag inte alls har levererat, och det gör mig så himla frustrerad.

Jag är verkligen ledsen att jag inte fullföljt saker och ting - men den här hösten/vintern har samtidigt varit fullständigt VIDRIG (i brist på bättre ord) och egentligen är det så himla dumt att jag ens tillåter mig själv påverkas såpass mycket av att jag inte fullföljt saker och ting; särskilt när jag vet så himla väl att den här bloggen enbart ska vara nånting kul och inte alls innebära en massa onödig stress och press eller framkalla andra ångestliknande känslor.
Jag startade ju den här bloggen som en källa till att få utlopp för min kreativitet, min kärlek till att skriva, fota och skapa.
Allt går kanske inte enligt planerna hela tiden och det är faktiskt helt okej.

Jag har många önskningar när det kommer till den här bloggen - och jag kommer genomföra det jag kan genomföra. Men, dom gånger saker och ting inte går som det är tänkt så är det helt okej också.
Jag vill så otroligt mycket och det är det som är mest frustrerande; att vilja men inte kunna.
Men just därför är det också så förbaskat viktigt att skala bort all typ av press för annars kommer det istället resultera i att jag inte bloggar överhuvudtaget - vilket jag absolut inte vill ska hända - men som tyvärr har hänt, flertalet gånger.
Så just nu stryker jag ett streck över det som varit och börjar - i lagom takt med att 2020 tar vid - att istället se på det hela som nånting lekfullt, givande och att helt enkelt ta det för vad det är.

Jag ska däremot försöka (dvs jag lovar inget i och med; well, det jag precis skrev) att göra ett inlägg om vad som pågår i mitt liv och varför jag inte bloggat. Men som sagt, jag lovar inget och jag vill verkligen inte känna att jag måste blogga om tiden som varit innan jag kan posta andra inlägg. Kanske kommer det ett inlägg om året som varit, kanske inte. Det får tiden utvisa.

Men, med det sagt så tror jag att det är dags att avsluta det här inlägget innan jag börjar gå i cirklar och upprepa mig, haha.
Jag kände iallafall att jag ville få lätta på hjärtat lite innan jag kan gå vidare då min frånvaro har gjort att jag dragit mig ifrån att skapa nya inlägg innan jag postat en förklaring. Det har inte känts rätt att bara blogga som att ingenting har hänt. Inte när jag lovat er inlägg som jag inte fått till i tid och som nu känns lite väl ”out of date”, så att säga.
Nu börjar vi om på en ny kula och jag tror att det är precis det som behövs!

Vi hörs i nästa inlägg!
xx

Gillar

Kommentarer