1966-10-25 / 50 ÅR!

(You'll find the English version at the end of this post.)

Idag är det den 25:e oktober. Troligtvis är det en helt vanlig dag för de flesta. Men inte för mig.
För den 25:e oktober 1966 föddes den viktigaste personen i mitt liv. Den personen som jag kan tacka en stor del av min existens för.
(Jag har inte glömt dig pappa, jag lovar).
Min bästa vän.
Min ängel här på jorden.
Min kära, kära mamma.


Det finns så otroligt många saker som jag vet att jag aldrig hade klarat utan dig. Under mina absolut svåraste år fanns du där för mig natt som dag. Alla våra djupa samtal in på småtimmarna - dom må vara lite färre men dom existerar än idag. Jag har alltid kunnat prata med dig om precis allt. Kunnat vara mig själv till 100% och sagt precis hur jag tänker och tycker - utan att vara rädd för att bli dömd. Det är nånting jag önskar att de flesta barn kunde få uppleva med sin mamma eller pappa. En öppen relation där man kan vara sitt riktiga jag. Vi har diskuterat de mest konstiga, invecklade och djupa saker man kan tänka sig. Och många gånger har du fått mig att känna mig mindre annorlunda. Mindre rädd. Mindre självkritisk.

Ingen annan förstår mig lika bra som du. Du är mer än bara min mamma, du är min närmsta hand. Min bästa vän.

Under alla år som jag och min syster har haft kompisar hemma har det alltid slutat med att dom står i köket och umgås med mamma istället för oss. Hon har alltid haft den inverkan på folk.
Hon har ett lika stort intresse för smink och kläder som mig, hon följer folk som Kylie Jenner och Jaclyn Hill på snapchat, hon älskar rap/hiphop/RnB/techno/house - och hon frågade nyligen om en viss person var "KK" med en annan person. Japp. That's my mom for ya.
Samtidigt är hon otroligt omhändertagande, beskyddande, älskar blommor och växter, älskar djur (större djurvän får man leta efter), gör en grym sockerkaka och hon kan vara besatt av en låt ifrån 80-talet som ingen ens hört talas om eller ens kommer ihåg - och hon tror att ett bokmärke på telefonen är en app.

Hon är en så öppen person och jag tror att folk dras till henne just på grund av hennes öppenhet. Jag känner igen mig själv i henne och kan ibland komma på mig själv att bete mig identiskt som hon gör. Ibland saknar hon filter lite väl mycket - men det är på nåt sätt en del av hennes charm!🌹

Jag vet med all säkerhet att jag inte skulle vara den jag är idag utan henne. Hon är en av de starkaste människor jag känner, och jag har fått mycket av min styrka ifrån henne. Hon är en riktig kämpe. En som aldrig ger upp oavsett hur tufft livet är.

Älskade mamma, du vet redan att du är den största anledningen till att jag klarat mig så bra som jag har gjort i livet. Och att jag har tagit mig igenom saker som de flesta inte skulle kunna ta sig igenom - tack vare att du funnits där och låtit mig ventilera, prata och bara va'. Att du har ställt upp gång på gång och satt mig framför dina egna behov så otroligt många gånger. Att du är så som en förälder ska och borde vara - där egoism inte existerar, och jag önskar att fler fick ha den uppväxten som du och pappa har givit mig. Och som ni ger mig än idag.

🎉GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ 50-ÅRSDAGEN!🎈

Jag älskar dig mer än vad ord någonsin kommer kunna beskriva. Och det menar jag verkligen. och tack för allt du någonsin har gjort för mig - och tack för allt du KOMMER att göra för mig.

Oavsett vad som händer i livet vet jag att jag kommer att klara mig bra - för det har du sett till.💞Jag har mycket kvar att lära men jag kommer alltid ha mina grundvärderingar och stå med båda fötterna på jorden - och det är tack vare dig. (och pappa!)

Jag vet att din stora dröm är att rädda hundar som farit illa, hjälpa trafficking-offer och göra skillnad för dagens ungdomar - och bara det visar vilken godhjärtad medmänniska du är. Men, jag hoppas du vet att du har hjälpt mig igenom den tuffaste perioden i mitt liv, och att du förstår hur mycket du behövs där du är idag. Vi är många som inte skulle klara oss utan dig och du behövs precis där du är.❤️

Jag brukar ha lätt för att formulera mig - men att skriva den här texten var enormt svårt och jag hittar gång på gång inga ord - men det viktiga är att du vet hur mycket jag älskar och uppskattar dig, och vilken underbar person du är. Ett stort grattis på din dag!❤️

PS. Och i december väntar Stockholm på oss!✨

ENGLISH VERSION

HAPPY BIRTHDAY MOM!🎈

50 is the new 30 - and 30 has never looked this good!👌🏼🎀😘 I have no words to describe my unconditional love that I have for you. You are my best friend. Thank you for everything you've taught me. And all those late nights when you just sat there and listened to what I had to say. No matter if it were important or not - you engaged in the conversation and let me get it all out there. Thank you for being the most selfless mom in the entire world - always putting your children first.💞I'm positive that I have the greatest mom in the entire world!

TODAY IS YOUR DAY!

Happy 50th birthday!🎉

I love you.❤️

Gillar

Kommentarer

mmaolii
mmaolii,
Så fint skrivet! Grattis till din mamma😊Kram
nouw.com/mmaolii
letstalkbeauty
letstalkbeauty,
Åh men va glad jag blir! Tack! ☺️ kramar!🌹
nouw.com/letstalkbeauty
Mamma
,
Tack mitt älskade hjärta❤du är den underbaraste dotter och bästa vän som finns❤ dina ord betyder allt för mej❤❤💜