101:HOW TO...investera i rätt borstar

För att få till en snygg sminkning krävs det bra borstar. Det är trist att inse men faktum är att du kommer aldrig få till en häftig smokey-eye om du inte använder rätt borstar. Så här har ni en bild på MUST HAVE'S när det kommer till ögonskuggsborstar. Jag ska bara göra ett snabbt facit till vad dom har för användningsområden, men kom ihåg att borstar är väldigt mångsidiga av sig - jag använder t.ex en fluffig blendingbrush för att sätta mitt puder under ögonen.

1. FLAT SHADER BRUSH
Denna typ av borste används till att packa på färg på ögonlocket samt highlighta brynbenet.

2. STIFF DOME BRUSH
Detta är en form av en blendingbrush men med mycket mer precision. Den är perfekt för att placera skugga i globlinjen dvs där ögat slutar och övergår till hud, där ögonlocket slutar.

3. TAPERED BLENDING BRUSH
Detta är den absolut viktigaste borsten av dom alla. Den använder du för att sudda ut skarpa linjer och få det att se utblandat och "smooth" ut! Absolut den viktigaste borsten hands down.

4. PENCIL BRUSH
Denna typ av borste kommer till användning när du måste ha precision i din ögonskuggs-placering. till exempel i ditt yttre V (längst ut på ögonlocket som bildar ett liggande V. dvs "<"). Funkar även att använda under ögat och längs med brynbenet.

5. ANGELED EYELINER BRUSH
Detta är då en eyelinerborste som givetvis är perfekt för att måla din eyeliner med. Men den funkar även till att applicera skugga under ögat och fylla i dina bryn med.

Jag hoppas det klargjorde lite! Vi hörs.
  • Makeup

Gillar

Kommentarer